5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle daha faik bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında dulda sağlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu hatlar ağır durumların ezgi göstericisidir.

Binanın içinden dunya yakın inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolaylıkla ve hariçya akıllıca açılmalıdır.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli benek ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde yangın kapısı belirtildiği üzere ode dayanıklıdır.

Düzenek Odası Yangın Bapları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cepheı sıra otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı kabil.

Birşu denli şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve emanet güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Tasavvur olarak çeşitleme göstermekle yanında şerik özellikleri, dayanıklı ve ciddi kuruluşda olmalarıdır. Standart iç baplara nispeten farklı bir kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Düzlükında uzman ve sertifikalı gözçılarımızın ulamaları ile her projeye isabetli yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Müzelik gestaltlarda ve yangın merdiveni vadiı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page